Frakt og levering

Det er lurt å være innforstått med hvordan leveransen skjer når man handler på nett. Blir det levert på døren, eller må man hente varen på posten? Og hva vil påløpe av leveringskostnader? Heldigvis trenger du ikke tenke alt for mye over dette. Vi har ordnet alt for deg, det eneste du trenger å gjøre er å oppgi adressen din ved bestilling. Det er likevel greit å ha oversikt.

Hvilke leveringsmuligheter har man?

Under bestillingen får du oversikt over hvilke leveringsalternativer som er tilgjengelige for deg. Dette kan være avhengig av hvor du befinner deg, bor du litt utenfor allfarvei vil tilbudet være annet enn om du bor midt i byen. Det samme gjelder kostnader som eventuelt måtte påløpe. Du vil også få muligheten til å velge mellom normal levering og ekspresslevering. Normalt vil varen være i kundens besittelse fra 7 til 21 dager etter bestilling.

Ved ekspresslevering vil leveringstiden reduseres til 5-7 dager. Hvis du ikke er hjemme for å motta og signere for levering, vil et notat bli forlatt av leveringsrepresentanten som vil gi opplysninger om hvor du kan samle bestillingen fra. Du kan velge å sende din leveranse til din arbeidsplass eller til en annen adresse. Når en pakke er sendt, er du bundet av vilkårene og betingelsene for bruk av våre leveranseselskap eller representanter.

Gratis frakt

Om ordren din overstiger 2000 kroner, vil frakt være vederlagsfri. Derfor kan det lønne seg å bestille i bolker. Ettersom det ikke finnes noen øvre bestillingsgrense på mengde hos paliteligapotek.com, vil det uansett være aktuelt å bestille i større kvanta for de fleste. Det er likevel viktig å være bevisst på konsumet, og passe på så man ikke overforbruker. Ikke overstig anbefalt dose, og vær spesielt påpasselig hvis du har andre helseproblemer. Produkter som dette har vist seg blant annet å være blodtrykkpåvirkende, så forhør deg med lege i forkant dersom du går fast på medisiner.

Spor forsendelsen din

Etter at du har bestilt, kan du enkelt tracke pakken din via lenken https://www.17track.net/. Du vil motta et sporingsnummer til din bestilling på e-post sammen med en bekreftelse på at varen er sendt fra vårt lager. Sporingskoden vil normalt aktiveres mellom 24-48 timer etter at du har bestilt.

I noen tilfeller kan det forekomme at produktet blir skadet på vei til deg. Ettersom vi bruker eksterne transportfirmaer til å frakte produktene, vil dette være utenfor vårt ansvarsområde. Vi vil likevel i mange tilfeller erstatte det skadede produktet. Dersom du skulle motta produkt med skade, er det viktig at du kontakter paliteligapotek.com med en gang. Dersom du kan besørge fotografi eller video av skaden, vil det bli enklere for oss å behandle henvendelsen. I noen tilfeller kan vi sende deg et nytt produkt, helt gratis.

Dersom du skulle ønske å avbestille varen din, kan du på pengene tilbake om varen ikke allerede har forlatt vår avdeling. Forsendelsen skjer mellom 24-72 timer etter at bestillingen er registrert, så send oss en e-post så fort som mulig dersom du ønsker å endre bestillingen. Vi vil alltid gjøre det vi kan for å hjelpe deg med henvendelsen, men dessverre vil det ikke være mulig om varen allerede er på vei.

Vil det påløpe tollavgift?

Ettersom vi holder til i utlandet, kan det i noen tilfeller bli litt krøll i tollen ved forsendelsen. Dette er forhold vi ikke har autoritet over, og du kan bli kontaktet av tollvesenet med forespørsel om å betale tollavgift. Dette beklager vi på det sterkeste, og vil kun tilhøre sjeldenhetene. Hvis dette likevel er tilfelle, anbefaler vi å avslå forespørselen om betaling, og pakken vil returneres til oss. Bare send en mail til kundeservice, så sender vi såklart en ny forsending uten ekstra kostnader.

Dersom du skulle ha flere spørsmål angående frakt og levering, kontakt vår supportavdeling. Enten på e-post eller ved å bruke vårt kontaktskjema. Dersom du legger ved bestillingsnummeret i forespørselen vil behandlingsprosessen også bli raskere. I tillegg har vi en utfyllende seksjon med ofte stilte spørsmål, kanskje finner du også svaret på spørsmålet ditt der.

Min konto

 

 

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det