Original Levitra 20 mg

4.1

Erektil dysfunksjon kan være en real påkjenning, og vanskeligheter med å oppnå ereksjon er noe som oppstår hos en vesentlig andel av den mannlige befolkningen når man kommer litt opp i årene. Heldigvis finnes det flere hjelpemidler man kan ty til, og flere menn kan melde om gode erfaringer med å igjen kunne prestere i elskovsakten.

Dosering:
Forsendelse Per tablett Pris Besparelser Bonus
20mg x 4 Tabletter NOK 77.15 NOK 308.58 Kjøp
20mg x 12 Tabletter NOK 56.00 NOK 671.99 NOK 253.75 2 Tabletter Kjøp
20mg x 24 Tabletter NOK 43.57 NOK 1,045.66 NOK 805.82 3 Tabletter Kjøp
20mg x 48 Tabletter NOK 37.65 NOK 1,807.10 NOK 1,895.86 5 Tabletter Kjøp
20mg x 96 Tabletter NOK 33.22 NOK 3,189.33 NOK 4,216.59 5 Tabletter Kjøp
20mg x 120 Tabletter NOK 33.06 NOK 3,966.84 NOK 5,290.56 5 Tabletter Kjøp

Kjøp Original Levitra på nett her

Hos paliteligapotek.com finner du piller i flere utgaver, hvor man får hjelp med å få potensen tilbake. Levitra inneholder Vardenafilhydroklorid, forkortet Vardenafil. Dette stoffet bidrar til at blodvenene avspennes, og dermed utvider seg og lar blodet strømme fritt. Som et resultat av dette opplever både han og henne at reisningen oppstår og opprettholdes enklere, og altså også en større evne til å bidra seksuelt.

Levitra potenspiller er produsert av det tyske farmasøytiske selskapet Bayer. De kom inn i markedet i 2003. Nå kan du kjøpe originale Levitra piller på nett uansett hvor du bor (Oslo eller annen norsk by eller region).

Få fart på sexlivet

Det er mange likheter mellom Levitra og de mer kjente merkenavnene, hvor Viagra er det mest selvfølgelige. Virketiden og fremgangsmåten er omtrent det samme. Pillen skal tas fra 25 min til en time før akten, og har en virketid på 4-5 timer. Dersom tablettene konsumeres samtidig med mat kan det ha en forsinket virkning. Virkestoffene gjør også bortimot samme jobben. De fungerer ved å hemme enzymer av typen PDE5, som har en nedbrytende virkning på syklisk guanosinmonosfat. Det er disse enzymene som gjør det vanskelig å opprettholde ereksjonen, og ved å hindre disse vil det bli smidigere for mannen å bli hard.

Opprinnelig Levitra 20mg fås uten resept

Enhver voksen mann kan kjøpe medisiner i denne nettbutikken. Vær klok og oppmerksom når du bruker original Levitra medisinen uten resept. Disse ereksjonhjelperne er tilgjengelig i et utvalg forskjellige doseringer, og dette beror på personlige behov. Det advares mot å gå på doser som overtrer 20mg.

Hva er prisen på Levitra i Norge online?

Handler man potensmidler online, oppdager man raskt at produktet er tilgjengelig rimeligere enn til den pris apotek har. Dette til tross for at varen er den samme. Hva det koster er avhengig av størrelsen på dosen, men både Original Levitra og lignende preparater i Norge er tilgjengelig lavpriset på paliteligapotek.com, enkelt og reseptfritt. Prosessen er forholdsvis enkel og fleksibel at det ikke er overraskende at stadig fler brukere fortetrekker denne måten å handle på.

Hva er kjente bivirkninger?

Det er greit å være inneforstått med hva man kan forvente av bivirkninger når man tar legemidler. Vanlige bivirkninger forbundet med Levitra inkluderer hodepine, kløe, uvanlig tretthet og svakhet, synsendringer, overfølsomhet for lys og uskarpt syn. Allergiske reaksjoner som hevelse i øyelokkene eller rundt øynene, leppene eller tungen er ekstremt sjeldne, men kan forekomme. Dersom man merker noen av disse plagene eller andre negative konsekvenser som følge av medisinen, er det viktig å kontakte lege straks.

Vær obs på effekt og virkestoffer

Som medisin er Levitra trygt å bruke isolert sett, men kan under spesielle omstendigheter ha en uønsket bieffekt om det forenes med andre produkter, for eksempel mot sykdom som aortastenose. Middelet inkluderer også sorbitol, og er uegnet om man er intolerant ovenfor fruktose. Aspartam er også en ingrediens, som er en kilde til aminosyren fenylalanin. Dermed er det også uheldig å ta Levitra om man har fenylketonuri, som er en arvelig stoffskiftesykdom.

Felleskatalogen gir utdypende informasjon om temaet. Hendvend deg til lege om du er usikker på hvordan medisinkombinasjoner vil oppføre seg i ditt tilfelle.

Min konto

 

 

Vi bruker informasjonskapsler på nettsiden for å gjøre opplevelsen bedre for deg. Når du fortsetter å bruke nettsiden, godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Har det